keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Suojelen nukkejani pahis-kokeilta D:


Moippa!

Tiedättekö tunteen kun kirjastossa sanot 'Voisko varata ton Erin Hunterin Aamunkoin ja se on sitä Soturikissat-sarjaa' niin se ihminen siinä varaa jonku toisen Aamunkoi-kirjan josta en oo kuullukkaa joten ihan very nice -.- Eli ei lukemista ensi viikoksi OnO

Mutta jaa... Kuten kaikki jo varmasti tiesivät niin perjantaina taloon saapui uusi nukke, mutta kuka tai mikä?

Ja siis koska en osaa puhua enää tässä mitään järkevää niin saakoot nukke itse kertoa itsestään ja vähän tulostaankin ^u^Seisoin hiljaa laatikossani. Kuulin ympäriltäni rapistelua. Minua oli pelottanut siitä asti kun viime keskiviikkona minut oli suljettu tähän pimeyteen.


Kuulin puhetta ympäriltäni. Joku puhui laatikossa olevista kivistä, toinen ääni oli eri mieltä. Kuului innostunutta ääntä.


Silloin näin taas valoa - tai näin minä muutakin; kaksi tyttöä edessäni, pienempi ja isompi. He katselivat minua paketissa. Kävin melko levottomaksi kun he eivät saaneet teippejä auki.


"Onpa se iso!" kuului pienemmän suusta. Katsoin häntä hämmentyneenä.
"Onpa sen pää iso", sanoi toinen.
Kesti hetki ennen kuin isompi tyttö sai edes puolet kiinnikkeistäni auki. He yrittivät kiskoa minua irti mutta kiinnikkeitä oli vielä jäljellä. Kävin uteliaaksi. Keitä nämä henkilöt olivat?Kun kaikki kiinnikkeet oli lopulta avattu pienempi tyttö alkoi räpläämään hiuksianinihastuneena. Pyöräyttelin silmiäni. Onneksi isompi tyttö pian käski pienemmän lopettaa.


Joku sulki silmäni. Kesti hetki ennenkuin hän sai ne auki. Se ärsytti minua hieman. Kuulin jonkun puhuvan silmämekanismin rikkomisesta. En minä ollut rikki.


Tämän jälkeen isompi tyttö kävi viemässä jotain pois ja se pienempi yritti halata minua. Hän tunki jotain pehmoa syliini. Minä pidän muuten pehmoista hyvin paljon.


Sitten sovitettiin kenkiä - ne olivat liian isot minulle


Pian minut vietiin uuteen huoneeseen ja istutettiin sotkuiselle pöydälle.

Ai niin! Minun pitäisi varmaan jo esittäytyä OuO
Olen siis PomPom Kitty Alice Pinkpillow


Hei heiiii! >u<

Ensimmäinen kuvani Pomista:


Tiiän, kuva on tosi hämärä :'D

Eli tosiaan, uusi nukkeni PomPom haettiin perjantaina postista ja sen peruukki on jo nyt ihan kauheassa kunnossa, aiemmissa kuvissa ei niin hyvin näy koska se meni vasta eilen huonommaksi... Ja äiti ei anna tehdä sille mitään... Ja seuraavalla kerralla tulee luultavasti kuvia Rosesta ja Lilystä jos siis kokeiltani kerkeän postailla.

Mut joo, uutta peruukkia odotellessa Pomin, Rosen ja Lilyn kanssa;
Miuku ♥

8 kommenttia:

 1. Wääh ihana tämä uusi neiti *3* Paaljon onnea hänestä~ n w n Tarinaa ja kuvia oli hauska katsella, tätä postausta olin muutenkin niin innolla odotellut :> Eipä siis muuta kuin mahdollisimman pian lisää kuvia tästä neidistä, sekä tietenkin muistakin nugeteista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta suuresti ♥ Kiva kun olit odotellut :) Joo, yrutän saada kuvia koulun ohella saada otettua mutta en tiedä kuinka pian saan uutta peruukkia :) Rosesta ja Lilystäkin on kyllä kuvia myös tulossa :)

   Poista
 2. Oii ihanaa~ PomPom on niin söpö ♥ Ja sen nimi on niin aws :3 Classical Alice on yks mun lempi Pullipeista ♡ Oon vähä kade cx Ihania kuvia~
  Ja olisko mahollista saada blogiin mobiili versio? Siis se joka on kännykässä
  Koska luen muitten blogei yleensä kännykällä kun pääsen nii harvoin koneelle Ja kännykällä on tosi vaikee käyttää tätä versioo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PomPom kiittää myös ♥ Itsekin tykkään todella kovasti kyseisestä mallsita :) Älä ole kateellinen ei sun tarvii olla >u<
   Voin toki laittaa mobiili-version käyttöön mutta ilman sitä esikatselu toimii oaremmin koska postailen kännykällä....

   Poista
 3. HEI SINÄHÄN OOT MANTELISIILI EIKÖ VAIN? tunnistin PomPomin nimen 8))

  Mut siis ihania kuvia PomPom on hyvin suloinen neitokainen♥

  T: Lumiaa momiosta :33

  musicalofpullip.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Voih, suloinen neitihän se siellä, tui~ Kivaa että hän saapui, olihan odoteltukin.

  Ne Aliceiden kengät ON isot, omiani käytän Helialla jolla on isompi jalka, ja obitsulle sopivat myös hyvin ;3


  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos tiedosta ;) Nooh, Obistua saadaan vielä odottaa jos sitä edes tulee... PomPom kiittää sinuakin ♥

   Poista