keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Ilmoitus salaperäisitä paketista

Okei, haha.

Kai sitä on joskus pakko kertoo kun en jaksa viikkookaan odottaa :'D Eli siis, tänään olisi 13 arkipäivää kulunut Kilalan tilauksesta joten Pullippini pakettini pitäisi tulla huomenna koska tänään sitä niin odotettua lappua ei sitten saapunutkaan vaikka niin toiveekkaana olen koko viikon postilaatikolle jiossut, mutta ei. Huomenna tai ei koskaan... Mutta siis te jotka olette Pullipin paketin Kilalasta tilanneet niin kauankos sen tulo oikein kesti...? Ja anteeksi, kun kuvia on taas niin vähän, mutta pulustaidun vähällä unella, koululla ja läksyillä.
Mutta juu, tosissaan melkeen kolme viikkoa sitten tilattiin Kilalasta äidin ja isän kanssa minulle Pullip paketti jota olen malttamattomana odottanut.

Ja siis... Laitanpa nyt nämä kuvat enempiä höplttelemättä :'D Ja siis tosiaan kertokaapa niitä vastauksia kysymyksiini pliispliis OuO

Ja sitten kuvatessa huomattiin että tää valo on aika outoa joten laatu on vähän huono... Ja nuo ensimmäisissä kuvissa esiintyvät kaksi muuta nukkea ovat pikkusiskoni Lauren ja Ellinor.

Shoot: Du bist schön und du bist im Himmel <3


Päälle ^^
Decisions as I go, to anywhere I flow


Sometimes I believe a time where we should know


I can't fly high


I can't go long


Today I got million tomorrow I don't know


Decisions as I go to anywhere I flow


Sometimes I believe a time where we should know


I can't fly high


I can't go long


Today I got million tomorrow I don't know

4 kommenttia:

 1. Oi♥ Itse en ole Kilalasta tilannut ;( Odotan kuitenkin paaljon esittelykuvia neitosesta, odotan innolla minkä nuken saatkaan♥


  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juuri kuitenkin selvisi että saattaa mennä pidempäänkin :( Mutta katsotaan, kyllä se sieltä vielä joskus tulee :)

   Poista
 2. Oi että, odotan jo innolla pakettiasi! n w n Itsellä meni noin kaksi viikkoa (hieman alle) mutta tilauksissa on varmaan eroa ^^ Varsinkin jos pakettisi ja tilaamasi tuote on vasta matkalla Suomen ulkopuolella (koska tietääkseni he tilaavat kaikki nuket Japanista tai jostain Aasiasta) tai jumissa tulissa.

  Todella hienoja kuvia näistä hellyttävistä neitosistasi ♥️ Postaahan taas pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja joo koska nukke oli tuolloin varastosta loppu ja selvisikin että se tulee ehkä vasta 30.10! D:
   Juu, postailen viimeistään taas keskiviikkona :) Nähdään taas silloin :)

   Poista