sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Just mun tuuria :'(

Just ku ois Torissa ollu 60€ Pullip Akemi mut äiti koska ei tajua Pullipeista mitään ei tykänny yhtään et se maksaa niin "paljon". Pitäiskö mun muka taikoo jostain Pullip joka maksaa 5€????
 Kun ei sellasii Pullippeja oo jonka sais alle 60€ :'( Joten taidan sitten oikeesti jäädä ilman :'(
Ärsyttää niin paljon että voisin jopa kiroilla mutta ei itku nyt auta vaan aletaanpa metsästämään 30-40€ Pullippia Suomesta :'(

Lisäksi tänään mentiin pyörällä yhteen leikkipuistoon mun äidin ja pikkusiskon kaa ja sitte siel oli kaks tyttöö jotka väitti olevansa mun ikäsii vaikka toine oli hädin tuskin mun pikkusiskon pitune. Sit ne haukku meitä pinkkipepuks ja mustapepuks ja sit ne sano ihan kaikkee meijjän päältä esim pinkki et se on tosi ruma väri.
 Ja sit ne sano meijjän pyörist et miks teil on pinkit pylrät ja nauro mun pikkusiskon kypärälle jossa siis on Hello Kittyjä.
 Sit ne oli koko aja sillee et "Meilläpä on karkkii" ja mussutti sitä siinä meijjän nenän eessä.
 Sit ne sano et kaikki on tosi tyhmiä paitsi me ja sit ne kysy et mitkä teijjän nimet on ja missä teijjän äiti on ja kaikkee. Sit ne sano ettei meil oo äitii ku äiti oli siin vieressä penkil.
 Sitte ne oli silleen et miks te meette meitä karkuun ku mä ehdotin et mennäänkö kiipeilee kun ne tuli mjn selän takaa keinuille et en ees nähny niit.
 Sit ne oli tosi ärsyttävii ja kaikkee. Ne vaa kyseli koko aja et mikä sun nimi olikaa ja et minkä ikäsii te olittekaa ja sit ne sano et kaikki niitä nuoremmat on ihan tyhmii.
 Sit be sano et mä näytän ihan jonku Villen siskolta ja mun pikkusiskolle et sä näytät ihan Kallen pojan Kallelta. Sit ne sano et tepä ette saa kiroilla.
 Et terveisiä vaan niiden vanhemmille.

Kuvia:
~ Jokainen kommentti lohduttaa minua suuressa surussani ja jokainen lukija nostaa hymyn huulilleni ~

Sori jos teitä ärsyttää mun valitus OnO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti